Echt?

Een parket vloer met vloerverwarming !?

Ja, het kan echt. Vloerverwarming onder je parketvloer. Ga je een nieuwe parketvloer nemen dan is het het overwegen waard. Vraag naar de mogelijkheden.

  • Een fijne warme vloer
  • De zelfde garantie als zonder
  • Dezelfde look en feel

Offerte aanvragen

We kunnen prijzen gaan roepen over vloerverwarming en matchende parketvloeren, maar elke situatie is anders, dus elke vloer ook. We komen graag even kijken voordat we een vaste prijs afgeven.

Kom kijken!

Het beste van 2 werelden

Een houten vloer met vloerverwarming

Luxe comfort:

De combinatie van vloerverwarming en houten vloeren zorgt voor ongeëvenaarde warmte en comfort. Zeg vaarwel tegen koude vloeren en geniet van een gezellige sfeer in je hele huis.

Energie-efficiëntie:

Vloerverwarmingssystemen zijn zeer efficiënt en verdelen de warmte gelijkmatig vanaf de grond. Dit resulteert in een beter warmtebehoud en een lager energieverbruik, waardoor u geld bespaart op uw stookkosten.

Esthetisch aangenaam:

Houten vloeren voegen tijdloze schoonheid en natuurlijke warmte toe aan elke ruimte. Door de naadloze integratie van vloerverwarming blijft de elegantie van uw vloer behouden doordat er geen zichtbare radiatoren of verwarmingselementen meer nodig zijn.

Verbeterde luchtkwaliteit:

In tegenstelling tot geforceerde luchtverwarmingssystemen, verspreidt vloerverwarming geen stof, allergenen of droogt de lucht niet uit. Dit zorgt voor een gezondere en comfortabelere leefomgeving, vooral voor personen met ademhalingsgevoeligheden.

Duurzaamheid:

Houten vloeren staan bekend om hun duurzaamheid. In combinatie met vloerverwarming minimaliseert de gecontroleerde verwarmingsomgeving het risico op kromtrekken, barsten of schade aan de vloer, waardoor deze jarenlang mooi blijft.

Neem contact op