Kleuren en patronen

Alles is mogelijk met PVC vloeren

Kleuren

Eiken

Breng uw woonkamer naar een hoger niveau met de tijdloze schoonheid van een PVC vloer met eiken patroon. De duurzaamheid en verbluffende nerfpatronen zorgen voor een boeiende sfeer die generaties lang meegaat.

Steen

Ervaar de elegantie en duurzaamheid van een PVC vloer met natuurstenen patroon. Het luxueuze uiterlijk, de ongeëvenaarde sterkte en het gemakkelijke onderhoud maken het de perfecte keuze voor een verbluffende en duurzame vloeroplossing.

Hardhout

Upgrade uw huis met de tijdloze allure van een PVC vloer met eenhardhouten uiterlijk. De natuurlijke schoonheid, veelzijdigheid en lange levensduur creëren een warme en uitnodigende sfeer die waarde en charme toevoegt aan elke ruimte.

Patronen

Houtnerf

Omarm het beste van twee werelden met PVC-vloeren met houtnerf. Geniet van de esthetische aantrekkingskracht van echt hout gecombineerd met de duurzaamheid, betaalbaarheid en eenvoudig onderhoud van PVC.

Steenreliëf

Ervaar de schoonheid en verfijning van PVC-vloeren met steenreliëf. Leg de luxueuze textuur en natuurlijke allure van steen vast zonder de kosten of het onderhoud. Upgrade uw ruimte met stijl en gemak.

Glad

Geniet van de strakke eenvoud van gladde PVC-vloeren. Het naadloze oppervlak biedt moeiteloos onderhoud, duurzaamheid en veelzijdigheid, waardoor het de perfecte keuze is voor een moderne en probleemloze vloeroplossing.

PVC op Vloerverwarming

Onderhoudsvriendelijkheid comfort

Recht gelegd, een visgraat of een hongaarse punt, alles is mogelijk om een mooie pvc vloer te creeren.

Neem contact op