• Slider 1
  • Slider 3
  • Slider 4
  • Slide 2
  • Slider 5
  • Slider 6

Referenties

Door jarenlange ervaring en een grote passie voor ons werk, hebben wij een zeer respectabel aantal klanten naar grote tevredenheid kunnen voorzien van hun droomvloer.

Wij hebben er alles aan gedaan om aan uw wensen te voldoen. Uw mening is voor ons nog belangrijker en die willen wij dan ook graag van u horen!

Geef hier uw referentie.
This input should not be filled out
a.u.b. alle velden invullen

Hans heeft onze prachtige nieuwe vloer gelegd, we zijn er super blij mee! Van het begin van het contact tot aan het eind was Hans professioneel, reageerde hij snel en nam hij de tijd voor ons. Zeker een aanrader!

Lars en Karola   

Onze eikenhouten vloer is weer als nieuw na een perfecte behandeling van een vakman! Hans geeft eerlijk en duidelijk advies. Het was ook prettig en gezellig om wat oude herinneringen op te halen uit vervlogen tijden van een oude gezamenlijke werkgever. Wij zullen Hans zeker aanbevelen binnen onze omgeving. Nogmaals bedankt! grt Albert en Conny

Albert en Conny   

20.09.2021
Marja en Henk Scholtens Deventer.
38 jaar, gelakte Esdoornvloer perfect opgekapt door Hans, met mooie plinten als finishing touch.
Vooraf, dmv een proefstuk, kunnen kiezen hoe we het hebben wilden.
Vakman, aardige vent die weet waar hij het over heeft, met een, voor ons, verbluffend resultaat waar we al jaren naar op zoek waren.
Heeft ook nog ff onze teakhouten tafel opgeknapt.
Een man die je over de vloer kunt hebben en graag een bakkie koffie meedrinkt.

Henk Scholtens   

Nadat wij ons plateau met houtkachel verwijderd hadden uit de kamer en er delen ontbraken in de houtenvloer heeft Hans de vloer vakkundig hersteld /geschuurd en in de 2 componenten gezet.
Vloer ziet er weer als nieuw uit, top job geleverd.
Hans nogmaals onze dank voor de mooie vloer.
Groet.

Dinie en Wim   

Na het eerste contact met Hans hebben wij vol vertrouwen onze vloer aan hem toevertrouwd: een eiken gelakte parket vloer, met hier en daar echt slechte plekken vanwege wat verminderd vertroetelen door de vrouw des huizes.
Geen lak meer maar olie…..o o o gaat dat wel goed komen? Wij zijn met vakantie gegaan, Hans is begonnen met het schuren….Na een week zagen wij een vloer als nieuw, door de overgang van lak naar olie lijkt het of de houtnerf nog beter uit komt. Het glanst minder….maar alle lelijke plekken zijn weg en het geeft een heel warme indruk! Top gedaan…..nu moet Ik allen nog aan het onderhoud wennen!

Van Renssen   

Prima en secuur gelegd, keurig nette man en erg vriendelijk. Hans bedankt

Gerard Voigt   

Ondanks dat ons huis erg scheef is, heeft Hans superstrak werk geleverd.
Vanaf het moment van frezen van de vloerverwarming tot aan het leggen van het pvc, alles liep netjes in elkaar over.

Hans is heel erg precies, eerlijk en denkt mee in oplossingen.
Wij zijn superblij met het eindresultaat.
Iedereen die een nieuwe vloer/verwarming nodig heeft kan ik Nijboer vloeren aanbevelen.

Ook willen wij nog een dik compliment geven aan de mensen die bij ons gefreesd hebben.
We hebben met grote ogen staan kijken hoe snel en precies dit ging.

Hans, super bedankt voor het strakke werk wat je geleverd hebt.

Met vriendelijke groeten,
Michiel en Marleen uit Apeldoorn

M. Mulder   

Superblij zijn wij met onze vloer in de woonkamer en hal, welke door Hans is geschuurd, geolied en voorzien van plinten. Het is geweldig mooi geworden. Echt een verrassend resultaat en dus een echte aanrader. Je hebt gewoon een compleet nieuwe vloer. Hans werkt erg netjes en deskundig en is prettig in de communicatie. Een echte vakman! Hans, super bedankt voor alles. Karin en Erwin Mensink

Erwin Mensink   

Beoordeling *In goed overleg , ruime keus en goed advies een geweldige doorlopende (hal kamer keuken slaapkamer) pvc vloer door Hans laten leggen.
VAKMAN met prima afspraken TOP !! bedankt Paul & Dineke

P. van Mourik   

Dankzij Hans heb ik prachtige nieuwe vloeren. Iedere keer is het alsof ik in een ander huis kom, met een fris geschuurde en geoliede parketvloer in de woonkamer en pvc in de gang, toilet en kasten en hoeken. Het is een verschil van dag en nacht! En de afwerking is geweldig, maar ook je adviezen en het meedenken waardeer ik enorm. Dank je wel Hans Nijboer!

Mohini van Bers