• Slider 1
  • Slider 3
  • Slider 4
  • Slide 2
  • Slider 5
  • Slider 6

Referenties

Door jarenlange ervaring en een grote passie voor ons werk, hebben wij een zeer respectabel aantal klanten naar grote tevredenheid kunnen voorzien van hun droomvloer.

Wij hebben er alles aan gedaan om aan uw wensen te voldoen. Uw mening is voor ons nog belangrijker en die willen wij dan ook graag van u horen!

Geef hier uw referentie.
This input should not be filled out
a.u.b. alle velden invullen

20.09.2021
Marja en Henk Scholtens Deventer.
38 jaar, gelakte Esdoornvloer perfect opgekapt door Hans, met mooie plinten als finishing touch.
Vooraf, dmv een proefstuk, kunnen kiezen hoe we het hebben wilden.
Vakman, aardige vent die weet waar hij het over heeft, met een, voor ons, verbluffend resultaat waar we al jaren naar op zoek waren.
Heeft ook nog ff onze teakhouten tafel opgeknapt.
Een man die je over de vloer kunt hebben en graag een bakkie koffie meedrinkt.

Henk Scholtens   

Nadat wij ons plateau met houtkachel verwijderd hadden uit de kamer en er delen ontbraken in de houtenvloer heeft Hans de vloer vakkundig hersteld /geschuurd en in de 2 componenten gezet.
Vloer ziet er weer als nieuw uit, top job geleverd.
Hans nogmaals onze dank voor de mooie vloer.
Groet.

Dinie en Wim   

Na het eerste contact met Hans hebben wij vol vertrouwen onze vloer aan hem toevertrouwd: een eiken gelakte parket vloer, met hier en daar echt slechte plekken vanwege wat verminderd vertroetelen door de vrouw des huizes.
Geen lak meer maar olie…..o o o gaat dat wel goed komen? Wij zijn met vakantie gegaan, Hans is begonnen met het schuren….Na een week zagen wij een vloer als nieuw, door de overgang van lak naar olie lijkt het of de houtnerf nog beter uit komt. Het glanst minder….maar alle lelijke plekken zijn weg en het geeft een heel warme indruk! Top gedaan…..nu moet Ik allen nog aan het onderhoud wennen!

Van Renssen   

Door waterschade moesten er een aantal planken vervangen worden. Na het schuren en in de olie zetten van de hele vloer is daar niets meer van te zien. Alles is met veel aandacht behandeld en ziet er weer uit als nieuw. Deze vakman hadden wij graag over de vloer.

Chris en Claudia Eikendal   

Onze eikenvloer ligt al 24 jaar in de woning en had na 14 jaar wel weer een schuur beurt nodig, Hans had het na zijn eerste bezoekje bekeken en zei dat de vloer nog zeker waard was om te schuren, en zou er weer als nieuw uit zien. hier was niets aan gelogen, Hans heeft dit vakkundig en als nieuw achter gelaten.
ook op zijn advies hebben we er een grijs tintje aan toegevoegd.
bedankt Hans.
Groetjes Yvonne en Gerard

Fam. Grieving   

Superblij zijn wij met onze vloer in de woonkamer en hal, welke door Hans is geschuurd, geolied en voorzien van plinten. Het is geweldig mooi geworden. Echt een verrassend resultaat en dus een echte aanrader. Je hebt gewoon een compleet nieuwe vloer. Hans werkt erg netjes en deskundig en is prettig in de communicatie. Een echte vakman! Hans, super bedankt voor alles. Karin en Erwin Mensink

Erwin Mensink   

Beoordeling *In goed overleg , ruime keus en goed advies een geweldige doorlopende (hal kamer keuken slaapkamer) pvc vloer door Hans laten leggen.
VAKMAN met prima afspraken TOP !! bedankt Paul & Dineke

P. van Mourik   

Dankzij Hans heb ik prachtige nieuwe vloeren. Iedere keer is het alsof ik in een ander huis kom, met een fris geschuurde en geoliede parketvloer in de woonkamer en pvc in de gang, toilet en kasten en hoeken. Het is een verschil van dag en nacht! En de afwerking is geweldig, maar ook je adviezen en het meedenken waardeer ik enorm. Dank je wel Hans Nijboer!

Mohini van Bers   

Mooi werk geleverd. Vloer weer als nieuw na schuren en oliën. Echt vakwerk. Bedankt Hans!

Paul en Marijke te Braake   

Graag werk ik met eerlijke materialen en mensen. Met vakkennis en passie. Vandaar dat ik al mijn klanten en opdrachtgevers adviseer met Hans Nijboer te werken. Voor het opnieuw kleuren en oliën van vloeren, schuren en lakken, renovatie in monumenten, nieuwe houten vloeren of tapis vloeren in patroon.
Jaren communiceer ik met plezier met Hans en werk ik graag met hem voor zowel onze particulieren als bedrijven.
Martine Noorman, interieurarchitect
http://www.mninterieur.nl/

Martine Noorman