Parket op vloerverwarming

Houten vloer en vloerverwarming laten aanleggen gaat prima samen in apeldoorn

 

Heeft u bij ons een houten vloer of parketvloer gekocht? Dan informeren wij u graag over de mogelijkheden van om vloerverwarming aan te leggen in Apeldoorn. Wij leggen gelijktijdig vloerverwarming aan bij de aanschaf van parket of een houten vloer, maar u kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze kennis en services zonder de aanschaf van ons parket!

Wij leveren en monteren de volgende systemen vloerverwarming:
– Vloerverwarming frezen
– Vloerverwarming noppenplaat
– Vloerverwarming op draadstaalnetten

 

Stofvrij infrezen en aanleggen van vloerverwarming in Apeldoorn

Vloerverwarming frezen doen wij stofvrij in Apeldoorn. In de dekvloer worden met behulp van een speciale freesmachine sleuven van 20 mm diep ingefreesd. Het stof wat hierbij vrij komt, wordt opgevangen door een hiervoor bestemde stofzuiger. Vervolgens wordt de 16 mm vloerverwarmingbuis 5 laags en zuurstofdicht in de sleuven aangebracht. Het frezen en leggen van de buis gebeurt in het “slakkenhuis” patroon. Bij dit patroon wordt de warmte optimaal verdeeld.

 

Vloerverwarming laten aanleggen in Apeldoorn met noppenplaat of draadstaalnetten

Bij deze vormen van aanleggen van vloerverwarming is het erg belangrijk dat uw vloer egaal is. De noppenplaat of staalnetten worden op uw vloer gelegd om hier vervolgens de vloerverwarmingbuizen op te leggen en te bevestigen. De systemen werken ook volgens het “slakkenhuis” patroon. De noppenplaat is een goede oplossing voor vloerverwarming binnen huishoudens. Vloerverwarming op basis van staalnetten wordt voornamelijk gebruikt bij zeer grote oppervlakten.

 

Ook met een houten vloer kunt u dus prima profiteren van de vele voordelen van het laten aanleggen van vloerverwarming:

 

  • Vloerverwarming is zuinig. Bij vloerverwarming kan met een lagere temperatuur verwarmd worden en
    de warmte wordt gelijkmatiger verdeeld. Dit kan een besparing opleveren van 20 tot 30%.
  • Vloerverwarming geeft minder stofcirculatie in huis. Dit is vooral belangrijk voor mensen met astma of copd ziekte.
  • Met vloerverwarming wordt u bij het inrichten van uw woning niet beperkt door radiatoren of andere muur-verwarmingselementen. Dit maakt vloerverwarming ook een stuk kindvriendelijker dan radiatoren.
  • Met vloerverwarming behoren slecht schoon te maken radiatoren tot het verleden.

 

Wij hebben voor het aanleggen van vloerverwarming als verzorgingsgebied de regio’s Apeldoorn, Zutphen en Deventer. Maar ook daar buiten zijn wij u graag van dienst. Wilt u vrijblijvend meer weten over het aanleggen van vloerverwarming of een advies op maat, neemt u dan contact op met: 055-3012645 of gebruik ons contact formulier.

 

NijboerVloer
Krommedijk 17
7381 BT Klarenbeek

Telefoon 055-3012645

info@nijboervloer.nl

Leave Your Comments