Vloerverwarming houten vloer

Vloerverwarming onder een houten vloer? Dat is mogelijk. Het lijkt tegenstrijdig, maar dat is het niet. NijboerVloer uit Klarenbeek, bij Apeldoorn, weet er alles van. Wij kunnen u adviseren over zowel de diverse vloeren die hiervoor geschikt zijn, als de aanleg van de vloerverwarming zelf. Daarnaast kunnen wij het gehele traject ook voor u uitvoeren. Wanneer u in uw woning zowel een houten vloer als vloerverwarming wenst, vertellen wij u graag meer.

VLOERVERWARMING AANLEGGEN

Sinds jaar en dag leggen wij vloeren in Apeldoorn en wijde omgeving. Daarnaast kunnen wij ook de vloerverwarming aanleggen als u die onder uw houten vloer wenst. Vele klanten van ons hebben dit naar grote tevredenheid laten doen. De door ons opgebouwde kennis en ervaring biedt u de garantie dat wij de plaatsing van zowel de vloerverwarming als de houten vloer naar wens zullen uitvoeren.

EEN WARME HOUTEN VLOER

Een houten vloer geeft al een warme uitstraling in uw woning. Die warmte kan dus ook daadwerkelijk door de vloer zelf worden afgegeven. En in warme perioden kunnen diverse vloerverwarmingssystemen zelfs voor koeling in uw huis zorgen. Vloerverwarming, maar ook koeling, én een houten vloer in uw huis? Het is beslist mogelijk. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een gedegen advies geven. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend advies. Gebruik hiervoor ons contactformulier of bel 055-3012645.

DE SPECIALIST

NijboerVloer is dé specialist in houten vloeren in de regio Apeldoorn. Wij leveren en leggen alle soorten houten vloeren in het verzorgingsgebied Apeldoorn, Zutphen, Amersfoort en Deventer. Als geen ander weten wij aan welke eisen er voldaan moet worden wanneer u een vloerverwarming onder uw houten vloer wenst. Dit geldt zowel voor de vloerverwarming als voor de verschillende houten vloeren. Wij bekijken graag wat er bij u mogelijk is, dus neem contact op via ons contactformulier of bel 055-3012645 voor een afspraak.

Leave Your Comments