• Slider 1
  • Slider 3
  • Slider 4
  • Slide 2
  • Slider 5
  • Slider 6

Goed en goedkoop

Nijboervloer is net zo karakteristiek als haar vloeren. We zijn gewoon goed én goedkoop. Geen verkooppraatjes over inkoopvoordelen of restpartijen, we verkopen onze visgraat parketvloeren simpelweg met een kleinere marge dan onze concurrent. Nijboervloer staat garant voor prachtige visgraat parketvloeren van hoogwaardige kwaliteit voor een prima prijs.

Visgraat Vloeren: hoge kwaliteit en vakmanschap

Met zekerheid mag worden gezegd dat visgraat vloeren dé vloeren zijn van dit moment. Deze vloeren zijn gemaakt van hout en voorziet elke plek in uw huis direct van de nodige sfeer. De houten delen worden gelegd in de vorm van een visgraat, waarbij de methode van leggen zeer belangrijk is.

Er is een grote verscheidenheid aan visgraat vloeren beschikbaar in ons assortiment, waarbij wij deze vloeren graag voor u leggen. Hierbij staat vakmanschap en een hoge kwaliteit aan vloeren centraal!

 

Verscheidenheid aan Visgraat Vloeren

De uitstraling van de vloer kan zeer verschillen. Zo kan er uit een verscheidenheid van typen hout gekozen worden als basis van de visgraat vloer. Ook is de breedte en lengte van de te gebruiken houten planken van belang, om uw huis juist groter of knusser te laten ogen. Aan de hand van de afwerking en behandeling van de houten planken wordt de styling van de vloer volledig afgemaakt. Wij bieden een hoge verscheidenheid aan typen visgraat vloeren: veel verschillende maten zijn verkrijgbaar, net zoals het type hout. Daarom is er altijd een uitstraling aanwezig wat perfect past bij uw huis!

 

Visgraat Vloeren: zelf leggen of laten doen?

Het leggen van visgraat vloeren is moeilijker dan het lijkt: het uitmeten komt zeer nauw. U moet rekening houden met de grootte van de te leggen ruimte, de lengte en breedte van de houten planken, maar ook de ondervloeren moeten niet vergeten worden. Daarom is het belangrijk dat u altijd te werk gaat met advies van een deskundige in houten vloeren. Wanneer u zelf beschikt over voldoende kennis en advies hebt opgevraagd bij onze deskundigen, kunt u gerust proberen de vloer zelf te leggen. Toch gaan wij graag voor u te werk, juist omdat het leggen van een visgraat vloer een zeer lastige klus is. Ten alle tijden adviseren wij u dan ook om de vloer te laten leggen door een specialistisch bedrijf. Wij bieden een uitstekende service gedurende het leggen van de vloer en bieden u 2 jaar volledige garantie op de constructie en de gebruikte materialen!

VLOERVERWARMING EN VISGRAAT VLOEREN: GEEN PROBLEEM

Een visgraat vloer gaat perfect samen met vloerverwarming. Nijboervloer heeft hier jarenlang ervaring mee. Of de vloerverwarming nu dient als hoofd- of bijverwarming, de visgraat vloer kan hier als lamelparket overheen gelegd worden. Sterker nog: de houten visgraat vloer kan zelfs over een bestaande plavuizen vloer, met vloerverwarming, gelegd worden. Ook dan wordt de houten vloer evenals de ruimte heerlijk snel warm. De weerstand van het hout dat wij gebruiken is laag (Rc=0,088) waardoor opwarmtijd korter is en de ruimte langer warm blijft.

 

De toplaag die we gebruiken is 4 tot 6 mm eikenhout en heeft dus een levensduur van vele tientallen jaren. Ook kun je deze nog meerdere keren schuren, mocht je dat in de toekomst nodig vinden of toe zijn aan een nieuwe look of kleurafwerking.

 

De soms eeuwenoude woningen in de Nederlandse steden zijn ook wel voorzien van bestaande houten constructie vloeren, hiervoor worden zogenoemde droogbouw systemen gebruikt. De visgraat vloer kan ook hier perfect mee gecombineerd worden. Juist een nieuwbouwwoning? Deze vloerverwarmingen zijn heel geschikt om direct een visgraat vloer overheen te verlijmen. Hoe dan ook, wij controleren altijd een aantal weken van te voren of uw ondervloer geschikt is.