Schade aan uw parket?

Het kan zomaar gebeuren: schade aan uw parket. Een houten vloer kan schade oplopen, hoe goed de kwaliteit hout ook is. U bent zuinig op uw parketvloer en behandelt deze met zorg. Ondanks uw goede zorg kan een ongelukje zo gebeuren en kan er schade aan uw parket ontstaan. Geen nood, de parketspecialisten van NijboerVloer kunnen u vertellen of deze parketbeschadiging kan worden hersteld. Door onze centrale ligging vlakbij Apeldoorn kunnen wij snel naar omringende steden als Zutphen, Amersfoort en Deventer.

Parketbeschadiging

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een kras, waterschade of andere vorm van schade aan uw parket is dus niet uitgesloten. Voor elke parketbeschadiging is een oplossing. Soms kan de schade aan het parket worden opgelost door het parket te schuren. In het uiterste geval dient er een deel van het parket te worden vervangen. Hoe ernstig uw parketbeschadiging ook is, de vakmensen van NijboerVloer hebben de oplossing voor u.

Soorten schade aan parket

Er zijn diverse soorten en gradaties als het gaat om schade aan parket. En zo zijn er ook verschillende oplossingen voor de verschillende soorten parketbeschadiging. Bij slijtageplekken kan worden volstaan met schuren en behandelen van het parket. Ook kleine ondiepe deukjes kunnen door schuren worden weggewerkt. Doordat wij stofvrij schuren heeft u weinig last van het herstel van de parketbeschadiging.

Waterschade aan uw parket?

Wanneer u waterschade hebt aan uw parket, is het verstandig direct contact met ons op te nemen. Wij komen langs om te bepalen op welke wijze dit het best kan worden opgelost. Het is verstandig om waterschade aan uw parketvloer zo snel mogelijk te herstellen. NijboerVloer draagt zorg voor een onzichtbaar herstel van de waterschade aan uw parketvloer.

Nijboervloer: specialist in parket

NijboerVloer is specialist op het gebied van parket voor Apeldoorn en omgeving. Ons verzorgingsgebied reikt tot en met Deventer, Zutphen en Amersfoort. Voor snel herstel van schade aan parket, of voor overige zaken omtrent uw houten vloer zijn wij beschikbaar. Vul ons contactformulier in of bel: 055-3012645.

Leave Your Comments