Renovatie parket

Met gedegen renovatie kan uw parket nog vele jaren mee. Dus wanneer u denkt dat uw parket aan vernieuwing toe is, laat NijboerVloer dan bekijken of renoveren nog een optie is. Het zal u verbazen wat er vaak nog mogelijk is met een beschadigde vloer. NijboerVloer heeft al vele jaren een uitstekende naam in het verzorgingsgebied Apeldoorn-Deventer-Zutphen-Amersfoort. Hier leggen, onderhouden en renoveren wij al vele jaren parket en overige houten vloeren.

VERVANGEN OF RENOVEREN

Wanneer uw parketvloer er oud of slecht onderhouden uitziet, hoeft deze niet perse direct vervangen te worden. Het renoveren van parket is goedkoper en kan ook voor u de oplossing zijn. De vakmannen van NijboerVloer hebben al menig parketvloer door renovatie kunnen behouden. De kosten hiervan zijn lager dan uw vloer vervangen, zult u wel begrijpen. Wilt u weten of deze besparing ook voor u mogelijk is, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 055-3012645.

MEER DAN RENOVATIE ALLEEN

Ons pakket aan diensten reikt verder dan renovatie van parket. Als specialist op het gebied van houten vloeren kunnen wij u op vele vlakken van raad en daad voorzien. Wij leveren en leggen parket, verzorgen onderhoud en herstellen schade aan parket. Wat u dus ook zoekt, op het gebied van houten vloeren kunt u bij NijboerVloer terecht. Ook na de renovatie van uw parket zijn wij u graag van dienst.

ONDERHOUD VAN UW PARKETVLOER

Na het renoveren van uw parket kunnen wij u ook bijstaan in het onderhoud van uw parketvloer. Wij kunnen u voorzien van de nodige onderhoudsmiddelen, kunnen uw parket oliën of lakken en hebben een uniek onderhoudsplan voor uw houten vloer. Het onderhoud van uw vloer kunt u invullen op uw eigen wijze bij NijboerVloer. Onze vele tevreden klanten in ons verzorgingsgebied Apeldoorn-Zutphen-Deventer-Amersfoort zijn het bewijs. Overtuigd? Ga naar onze contactpagina of bel 055-3012645.

Leave Your Comments