Pvc vloer Apeldoorn

Nijboer vloer, uw leverancier voor uw pvc vloer in Apeldoorn

U zoekt een vloer met uitstraling, die naadloos aansluit bij uw woonidee? Een onderhoudsvrije vloer voor uw huis, winkel of kantoor? Nijboervloer heeft een jarenlange ervaring met vloeren met als specialisatie pvc  vloerenparket en laminaat. Nijboervloer komt naar u toe in Apeldoorn maar ook ver daar buiten.. Hiermee hebben we een landelijke dekking en kunt u ook in Apeldoorn profiteren van de voordelige kwaliteitsvloeren van Nijboervloer.

Online? Maar komt u dan wel naar Apeldoorn om mijn pvc vloer te leggen?

Wij komen uw pvc vloer desgewenst niet alleen leggen, we komen ook bij u langs met stalen. Nijboervloer heeft aandacht besteed aan een uitgekiend systeem zodat wij onze PVC vloeren zo goedkoop mogelijk kunnen aanbieden. Met het leveren van service en vakmanschap van onze vloerenleggers varen we een andere koers. Daar wordt, net als op de kwaliteit van onze vloeren, niet op beknibbeld.

PVC vloer Apeldoorn

PVC vloeren winnen het steeds vaker van laminaat vloeren. U begrijpt nu waarom! Bent u voor uw woning of bedrijf in Apeldoorn op zoek naar een slijtvaste vloer, een stille vloer, een design vloer of een gladde vloer die geschikt is voor vloerverwarming? Dan leggen we graag uit wat Nijboerkunststofvloer voor u kan betekenen.

De voordelen van Nijboervloer:

  • Laagste prijsgarantie!
  • Alle topmerken waaronder Mflor, Ambiant, TFD en Allure
  • Thuis op uw gemak eerst stalen bekijken
  • 12 jaar garantie op leggen
  • levenlange garantie op de vloer

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze PVC vloeren in Apeldoorn? Wij hebben voor het aanleggen van pvc vloeren verzorgingsgebied de regio’s Apeldoorn, Zutphen en Deventer Zwolle. Wilt u vrijblijvend meer weten over het aanleggen van pvc vloeren of een advies op maat, neemt u dan contact op met: 055-3012645 of gebruik ons contact formulier.

 

Leave Your Comments