Parketvloer Apeldoorn

Voor alles omtrent uw parketvloer in de regio Apeldoorn kunt u terecht bij NijboerVloer. Wij hebben een zeer goede reputatie opgebouwd in Apeldoorn op het gebied van parketvloeren. Door onze kennis van zowel het ambacht als de nieuwe technieken zijn wij in staat iedereen van dienst te zijn. Ook in uw appartement is het tegenwoordig geen probleem om parket te leggen. Hiervoor hebben wij “stil parket”, ofwel appartementsparket.

Alle Disciplines

U vindt bij NijboerVloer alle disciplines op het gebied van parketvloeren. Wij zijn hiermee voor u de “one-stop-shop” in Apeldoorn en omgeving. Ook wanneer u denkt dat wij u niet kunnen helpen, loont het om uw vraag te stellen. Met onze jarenlange ervaring en daarbij opgedane kennis en contacten kunnen wij u ongetwijfeld helpen. Naast het leveren en leggen van parketvloeren kunt u bij ons terecht voor herstel van schade, aanhelen (verlengen) van parketvloeren en onderhoud.

Onderhoud van uw Parketvloer

Na het leggen van het parket is het van belang uw vloer goed te onderhouden. Hout is een natuurproduct dat baat heeft bij goed onderhoud. Naast diverse onderhoudsmiddelen voorzien wij u graag van goed advies omtrent het onderhoud van uw parketvloer. Wanneer u ervoor kiest om het onderhoud niet zelf uit te voeren, kunt u ook bij NijboerVloer terecht. Wij voeren onderhoud uit bij vele van onze klanten in de omgeving Apeldoorn. Maar ook wanneer uw vloer niet door NijboerVloer is geleverd, kunt u bij ons terecht. Wij bieden voor iedereen de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract.

Wij komen bij u thuis

Onze service gaat ver, heel ver. Letterlijk en figuurlijk. Want naast het bedienen van klanten tot ver buiten Apeldoorn, gaan we ver in ons advies. U komt namelijk niet bij ons, maar wij komen bij u. Wanneer het u uitkomt. Zowel voor advies over parket, tonen van de mogelijkheden, opmeten als voor uw vragen over ons onderhoudscontract. Overtuigd? Neem dan contact met ons op door middel van ons contactformulier of bel 055-3012645.

Leave Your Comments