Parketvloer Apeldoorn, Parket met een verhaal

NijboerVloer is het synoniem voor de top in traditioneel houten parketvloeren. De top in kwaliteitsparket behaal je niet zomaar, daar zit een verhaal achter. Ons verhaal begint bij onze visie over parket. De basis van ons verhaal over parket is telkens weer ‘traditioneel’ vakmanschap, waarbij de ervaring van tientallen jaren een onbetaalbare voorsprong geeft. Maar natuurlijk gaan we wel met onze tijd mee! Bij de verwerking en de controle van ons parket gebruiken we de nieuwste technieken. Die combinatie resulteert in gegarandeerd het beste parket en durven we te zeggen: Parket van NijboerVloer is 100% kwaliteit in parketvloeren.

Parketvloeren van kwaliteit dat hout snijdt

NijboerVloer neemt haar producten uitsluitend af van kwaliteitsfabrikanten en speciaalzaken. Alleen dan komen de ingebouwde kwaliteiten van onze parketvloeren volledig tot hun recht. Het is het beste uitgangspunt voor een perfecte parket vloer, die met relatief weinig onderhoud levenslang meer woongenot betekent.

Alle soorten parketvloeren

We zijn thuis in alle soorten parketvloeren en alle denkbare motieven zijn mogelijk. En ook als u in een appartement woont maar de tijdloze schoonheid van parket weet te waarderen heeft NijboerVloer de juiste oplossing: “Stil parket”. Speciaal ontwikkeld voor uw benedenburen.
Want u wilt niet dat uw benedenburen last van u hebben. Daarnaast geeft dit parket ook nog een aangenaam loopgeluid in huis.

Parketvloer en meer

Tot en met, maar ook na de montage ondersteunt NijboerVloer haar parket met advies, service en wat verder nodig is om naadloze parket-perfectie en een probleemloos gebruiksgemak te verzekeren. Als pure expert in massieve parketvloeren hebben wij de gespecialiseerde kennis in huis om de kwaliteit van ons parket met raad en daad te onderbouwen.

Naast parket leveren wij de volgende diensten:
Parketrenovatie
Parketreparatie
Traprenovatie
Vloerverwarming

Ons verzorgingsgebied beslaat de regio’s Amersfoort en Apeldoorn. Woont u daarbuiten, maar wilt u toch profiteren van de ons kwaliteitsproduct en onze kennis op het gebied van parket, schroom dan niet om vrijblijvend te vragen naar de mogelijkheden van NijboerVloer.

NijboerVloer
Krommedijk 17
7381 BT Klarenbeek
Telefoon 055-3012645
info@nijboervloer.nl

Leave Your Comments