• Slider 1
  • Slider 3
  • Slider 4
  • Slide 2
  • Slider 5
  • Slider 6

Schade aan uw parketvloer, bijv waterschade?

Nijboervloer is specialist in schadeherstel van elke parketvloer en laminaatvloer. Wij herstellen schade aan uw houten parketvloer, zoals waterschade of andere schades.

Nijboervloer is gespecialiseerd in het herstellen en vervangen van parketvloeren en laminaatvloeren met schade, zoals waterschade, brandschade of beschadiging als krassen en deuken. Onze specialisten maken bij elke afzonderlijke schade aan een parketvloer of laminaatvloer de deskundige afweging of partieel herstel door bijvoorbeeld schuren van de vloer mogelijk is of dat de beschadigde vloer vervangen dient te worden. Herstel van schade aan een parketvloer of laminaatvloer is vaker mogelijk dan u denkt. Na vakkundig herstel is van de schade niets meer te zien. Als het niet mogelijk is om de schade aan de vloer onzichtbaar te repareren, dan adviseren wij het beschadigde deel van de vloer te vervangen.

Schadeherstel van uw parketvloer via verzekering

Schade aan een vloer kan altijd ontstaan, bijvoorbeeld door lekkage, brand, een ongelukje of door intensief gebruik. Wie schade heeft aan een parketvloer kan aan de verzekering verzoeken een schade-expert van NijboerVloer in te schakelen om de schade aan de vloer te beoordelen. De schade-expertise van de schade aan de parketvloer wordt vervolgens schriftelijk gerapporteerd voor de verzekering. De keuze voor het bedrijf dat zorgt voor herstel van de schade aan uw parketvloer maakt u zelf. Een verzekeringsmaatschappij kan hooguit een bedrijf voordragen dat het herstel van de schade kan verzorgen. Het vakkundig herstellen van een schade is van invloed op de lange levensduur van een kwalitatief hoogwaardige parket- of laminaatvloer.