Patroonvloeren

De meest traditionele parketvloer van NijboerVloer. Tapis betekent op z’n Frans gezegd tapijt. Niet voor niets, want het hout, ongeacht welke houtsoort, wordt als laag van 6 à 10 mm dik en 71 mm breed (ook leverbaar als 90 en 120 mm.) als een soort “tapijt” op een tussenvloer van spaanplaat of op mozaïek eiken gelijmd en gespijkerd.

Traditioneel parket

Traditioneel parket is uitermate geschikt om de mooiste patroonvloeren mee te maken. Het aantal mogelijkheden is onbeperkt, daarbij opgeteld de 40 houtsoorten waarin de patronen geleverd kunnen worden kunnen we zeggen dat het aantal patronen oneindig is. Mocht uzelf het idee hebben om een eigen creatie te ontwerpen dan is dat ook mogelijk. Het enige wat u moet doen is een tekening van uw eigen patroon inleveren bij uw parketspecialist NijboerVloer.

Deze zal met u in overleg de mogelijkheden doornemen en uw ‘eigen’ parketvloer maken. Op deze manier kunnen wij u nog meer mogelijkheden aanbieden.

Tip!!

Vloerverwarming! Tapis/Patroonvloeren lenen zich uitstekend voor vloerverwarming. Door de geringe dikte zal er weinig rendementsverlies optreden. Vraag NijboerVloer naar de mogelijkheden en de voor vloerverwarming geschikte houtsoorten.

Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier of bel 055-3012645.

Leave Your Comments