Parket schuren in Apeldoorn

Een parketvloer leeft, mede door de gebruikssporen die er in de loop der jaren in ontstaan. Voor het behoud van uw parket is het echter wel van belang deze periodiek te schuren. Het bevordert de levensduur van uw parketvloer. Een goed geschuurde vloer maakt u daarnaast makkelijker schoon. Het schuren van parket is werk voor de vakman. Voor het schuren van uw parket in Apeldoorn of omgeving staat NijboerVloer voor u klaar!

Stofvrij schuren

Bij het schuren van parket komt stof vrij. NijboerVloer maakt echter gebruik van technieken voor stofvrij schuren. Deze techniek passen wij toe bij het schuren van uw bestaande parketvloer, maar ook bij het aanhelen van een vloer. Op deze manier lopen de bestaande en nieuwe parketvloer naadloos in elkaar over. Op onze vakmannen kunt u rekenen wanneer het gaat om het repareren, aanhelen en stofvrij schuren van uw parket.

Onderhoud van uw parketvloer

Periodiek (laten) schuren van uw parketvloer is slechts één van de facetten van het onderhoud van uw parket. Bij ons vindt u alle oplossingen voor het onderhoud van uw parketvloer. De vakmensen van NijboerVloer worden regelmatig bijgeschoold, teneinde de kwaliteit te blijven waarborgen. Het onderhoud van uw parket is bij ons dus in goede handen. En voor het regelmatig terugkerende onderhoud kunt u bij ons een onderhoudsplan afsluiten. Dit onderhoudscontract is voor iedereen mogelijk, zowel in Apeldoorn als daarbuiten. Ook wanneer wij de vloer niet hebben gelegd kunt u bij ons terecht.

NijboerVloer: specialist in parket

NijboerVloer is specialist op het gebied van parket voor Apeldoorn en omgeving. Wij hebben reed vele tevreden klanten tot ver buiten Apeldoorn van dienst kunnen zijn. Of het nu gaat om een nieuwe parketvloer, onderhoud, aanhelen of schuren van parket, wij hebben al deze disciplines in huis. Meer weten? Bel ons gerust: 055-3012645.

Leave Your Comments