Parket laten leggen

Parket is een uitstekende keuze als u een duurzame vloer wilt. Hierbij is het wel van belang dat de vloer goed gelegd is. Wanneer u parket wilt laten leggen door vakmensen met ervaring, bent u bij NijboerVloer aan het juiste adres. Reeds velen in het verzorgingsgebied dat zich uitstrekt van Apeldoorn, Deventer en Zutphen tot aan Amersfoort, hebben naar volle tevredenheid door ons hun parket laten leggen.

NIET BEPERKT TOT VERZORGINGSGEBIED

De reputatie van NijboerVloer reikt zelfs tot ver buiten de grenzen van ons verzorgingsgebied. Zo heeft het gerenommeerde Amstel Hotel door ons parket laten leggen. Wij beperken ons dus beslist niet tot ons verzorgingsgebied. Iedereen, ook ver buiten Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Amersfoort, kan door onze vakmannen parket laten leggen. Wij leggen alle soorten parket in alle mogelijke technieken. Laat ons uw wensen weten en wij weten of het mogelijk is.

PATROON IN UW PARKET LATEN LEGGEN

Naast de plankenvloer kunt u door ons ook uw parket in patroon laten leggen. Van visgraat tot vele vormen en figuren, wij hebben de technieken in huis. Laat uw creativiteit de vrije loop en wanneer mogelijk, realiseren wij deze droomvloer voor u.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Visgraat
  • Dubbele visgraat
  • Mozaiek
  • Oud Hollands
  • Hongaarse punt

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden om uw wensen te realiseren. Laat uw vloer leggen door de specialist met jarenlange ervaring: NijboerVloer.

LEVEREN EN LEGGEN

Wij zijn van alle markten thuis. Voor alles omtrent parket en houten vloeren kunt u terecht bij NijboerVloer. Denkt u hierbij aan:

Wij leveren en leggen parket van de hoogste kwaliteit. Hierbij kunt u kiezen uit de voor u passende structuren en technieken. Uiteraard kunt u door ons uw parket laten leggen, maar ook het onderhoud is bij ons in goede handen. Zo is voor iedere houten vloer het afsluiten van ons onderhoudsplan mogelijk. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Dat kan via ons contactformulier of door te bellen naar 055-3012645.

 

Leave Your Comments