Parket Apeldoorn

Parket is een kwaliteitsproduct, waarvoor u naar een specialist gaat. NijboerVloer is de specialist voor parket in Apeldoorn en omgeving. Al vele jaren leggen wij parket in zijn vele variaties in en om Apeldoorn. Bij ons kunt u terecht voor advies, levering, leggen en onderhoud. Bij een eventuele uitbreiding van uw woning kunnen wij de bestaande parketvloer aanhelen. Ook herstel van schade is bij ons in vertrouwde handen. NijboerVloer is uw one-stop-shop voor alles omtrent houten vloeren. Voor uw appartement hebben wij de oplossing in de vorm van “stil parket”: appartementsparket.

Pure Kwaliteits parket in Apeldoorn

Door een goede selectie van leveranciers die wij hebben gemaakt kunnen wij onze kwaliteit garanderen. Hiermee hebben wij een gerenommeerde naam opgebouwd op het gebied van parket in de regio Apeldoorn. Kwaliteit staat voorop en wij beoordelen onze leveranciers daar telkens weer op. U kunt er dus op vertrouwen dat u vele jaren kunt blijven genieten van uw parketvloer. Mits u ervoor zorgt dat deze regelmatig wordt onderhouden.

Onderhoud van uw parket in Apeldoorn

Ook voor het onderhoud van uw parket in Apeldoorn kunt u bij NijboerVloer terecht. Wij bieden u een assortiment aan onderhoudsmiddelen en kunnen u ondersteunen in het onderhoud. Wanneer u het onderhoud van uw parketvloer wilt uitbesteden, kunt u ook bij ons terecht. Naast onderhoud op uw verzoek, kunnen wij u ook een onderhoudscontract aanbieden. Iedereen in of buiten Apeldoorn, of het parket bij ons gekocht is of niet, kunnen wij met dit onderhoudscontract volledig ontzorgen.

Wij komen graag bij u in Apeldoorn

Wij hebben geen showroom in Apeldoorn, maar komen met ons parket bij u thuis wanneer het u uitkomt. Zo kunnen wij direct een goed advies geven. Ook wanneer het niet een aanvraag van een nieuwe vloer betreft, komen wij uiteraard graag bij u langs. Of het nu gaat om het aanhelen van een bestaande vloer of uw vragen omtrent onderhoud, wij staan voor u klaar. Meer weten of een afspraak maken? Vul ons contactformulier in of bel: 055-3012645.

Leave Your Comments