Onderhoud parket

Parket is een goede keuze als u een duurzame vloer wenst. Deze duurzaamheid bevordert u met het juiste onderhoud aan uw parket. Naast het treffen van maatregelen om (lichte) schade aan uw parketvloer te voorkomen of te beperken, dient ook zorgvuldig onderhoud van uw parket plaats te vinden. De soort afwerking en de gebruiksintensiteit van uw parketvloer spelen daarin een rol. Laat u hierover adviseren door een specialist.

NIJBOERVLOER: SPECIALIST IN HOUTEN VLOEREN

NijboerVloer is specialist in houten vloeren met een uitstekende reputatie in het gebied tussen Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Amersfoort. Onze reputatie strekt zelfs tot ver buiten dit gebied, waardoor wij vele vloeren hebben gelegd door heel Nederland. Ons jarenlange vakmanschap vormt de basis van onze kennis van het leggen alsook onderhoud van parket. Voor zowel onderhoudsproducten als het daadwerkelijke onderhoud van uw parketvloer kunt u bij ons terecht.

HET NIJBOERVLOER ONDERHOUDSPLAN

Voor iedere houten vloer is er het NijboerVloer onderhoudsplan. Voor een vast bedrag per maand heeft u geen zorgen meer over onverwachte kosten voor het onderhoud van uw parket. Ons onderhoudsplan is er voor iedereen, of de vloer door ons is geleverd en gelegd of niet. Ook voor iedereen buiten de regio Apeldoorn-Zutphen-Deventer-Amersfoort is het onderhoudsplan beschikbaar. Meer weten over de voorwaarden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij vertellen u graag meer, zodat u daadwerkelijk weet waar u aan toe bent.

ONDERHOUD EN MEER

Niet alleen voor het onderhoud van parket kunt u bij ons terecht. Wij zijn u graag van dienst wanneer het gaat om:

–          een nieuwe parketvloer leveren en leggen

–          (stofvrij) schuren van parket

–          renovatie van parket

–          houten vloer met vloerverwarming

–          traprenovatie

–          onderhoudsplan voor uw houten vloer

–          aanleg vloerverwarming

Dit is slechts een greep van de mogelijkheden bij NijboerVloer. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul ons contactformulier in of bel: 055-3012645

Leave Your Comments