• Slider 1
  • Slider 3
  • Slider 4
  • Slide 2
  • Slider 5
  • Slider 6

LAKKEN OF OLIËN

De keus voor parket lakken of oliën, of eventueel in de was zetten is afhankelijk van uw situatie. Hierbij kunt u denken aan de gezinssamenstelling, huisdieren en vele andere zaken. Uiteindelijk komt het neer op hoe intensief uw parketvloer wordt gebruikt en of plaatselijk bijwerken gewenst is. Een geoliede vloer kan vrij eenvoudig plaatselijk bijgewerkt worden. Wanneer u gelakt parket hebt, wordt over het algemeen de complete vloer opnieuw gelakt.

De uitstraling van een geoliede vloer, maar met een lakafwerking? Ook dat is mogelijk door middel van ‘oliën en lakken’, waarbij de grondlak wordt vervangen door een speciale gemodificeerde olie.

DE KEUS IS AAN U

Voor de afwerking van uw parket heeft u de keuze: lakken, oliën of in de was zetten. Het meest praktisch voor uw parket is lakken of oliën. Voor alle vormen van afwerking zijn voor- en nadelen te noemen. Uiteindelijk is de keuze aan u, en kunnen de specialisten van NijboerVloer u adviseren en helpen de keuze te maken. NijboerVloer is een vertrouwde naam in het gebied dat de steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen tot aan Amersfoort bestrijkt.

De Opties voor Uw Parketvloer

De vele factoren maken de keus voor lakken of oliën van uw parket lastig. Wij helpen u met raad en daad in uw keuze. Een matte of glanzende vloer, voor intensief of juist minder intensief gebruik, wij bespreken graag uw situatie en helpen u daarmee de keus te maken. En of u nu kiest om uw parket te lakken of oliën, of juist in de was te zetten, NijboerVloer kan het voor u verzorgen. En in de jaren erna kunnen wij u ook bijstaan in het onderhoud, bijvoorbeeld met ons onderhoudsplan. Bel ons op 055-3012645 of vul ons contactformulier in voor meer informatie.

SCHOONMAKEN VAN UW PARKET

Of u nu kiest om uw parket te (laten) lakken of oliën, in beide gevallen is het schoonmaken van uw parket geen probleem. Of het nu de gehele vloer of een deel ervan betreft, zowel bij een gelakte als geoliede parketvloer kan zonder problemen gedweild worden. Waar u ook voor kiest, NijboerVloer adviseert hoe u uw houten vloer het best kunt schoonmaken.

 

DE OPTIES VOOR UW PARKETVLOER

De vele factoren maken de keus voor lakken of oliën van uw parket lastig. Wij helpen u met raad en daad in uw keuze. Een matte of glanzende vloer, voor intensief of juist minder intensief gebruik, wij bespreken graag uw situatie en helpen u daarmee de keus te maken. En of u nu kiest om uw parket te lakken of oliën, of juist in de was te zetten, NijboerVloer kan het voor u verzorgen. En in de jaren erna kunnen wij u ook bijstaan in het onderhoud, bijvoorbeeld met ons onderhoudsplan.