Houten vloeren Apeldoorn

Wanneer u op zoek bent naar  houten vloeren in Apeldoorn, is NijboerVloer een prima keus. Gevestigd in Klarenbeek, net buiten Apeldoorn, biedt NijboerVloer alle denkbare opties voor houten vloeren. Naast alle typen vloeren en de daarvoor geldende technieken, hebben wij alle kennis in huis én bieden wij diverse oplossingen voor het onderhoud van uw houten vloer in Apeldoorn en omgeving.

Een vertrouwd adres voor houten vloeren in Apeldoorn

NijboerVloer is al jaren een vertrouwd adres voor houten vloeren in de regio Apeldoorn. Wij komen graag bij u langs voor een gedegen advies op basis van uw wensen. Of u nu kiest voor een vloer van een massieve plank, tapis of een vloer met een verouderde uitstraling, wij kunnen het leveren en leggen. Wij werken met leveranciers die net als wij de kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Woont u in een appartement? Ook dan kunt u een houten vloer laten leggen. Hiervoor hebben wij het zogenaamde appartementsparket in ons assortiment.

Advies, leggen en onderhoud

Wij komen bij al onze klanten graag langs om het juiste advies voor een houten vloer te geven. Uw wensen worden besproken en de woning wordt ingemeten om de juiste offerte te kunnen maken. Naast het leggen van de houten vloeren, kunnen wij ook voorzien in het onderhoud. Wij hebben hiervoor een uitgebreid assortiment onderhoudsmiddelen, maar ook het daadwerkelijke onderhoud voeren wij graag voor u uit. Veel van onze klanten uit de wijde omgeving rond Apeldoorn maken hier reeds gebruik van.

Voor uw houten vloer: Nijboervloer

Voor al uw wensen op het gebied van houten vloeren kunt u dus terecht bij NijboerVloer. Door onze gunstige ligging nabij de snelwegen A1 en A50 bij Apeldoorn bedienen wij vele klanten in de wijde omgeving. Dus of u woont in Apeldoorn, Amersfoort, Deventer, Zutphen of Arnhem, wij staan voor u klaar! Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel op 055-3012645.