Gespecialiseerd in houten vloeren voor Amersfoort en omgeving

Een houten vloer is met haar tijdloze schoonheid een duurzame basis voor het interieur.
Wanneer u de voordelen van een houten vloer optelt bij een aanbieder van houten parket die terug kan kijken op vele jaren van vakmanschap, dan komt u uit bij het voordeel van de houten vloeren van NijboerVloer: Een houten vloer met een duurzame uitstraling van de hoogste kwaliteit.

Leggen en renoveren van houten vloeren in Amersfoort of omgeving

Wij leveren, leggen, renoveren en onderhouden houten vloeren in Amersfoort en omgeving.

Dit doen we met een vakkennis zoals je die nog zelden ziet. Of u nu kiest voor een visgraat gelegde houten vloeren, een tapis vloer of liever voor een strak gelegde nieuwe of oude houten vloer, onze kwaliteit maakt uw houten vloer puur en uniek.

Een houten vloer van NijboerVloer herkent u aan de kwaliteit. Als expert in het leggen van massieve houten vloeren hebben wij de vakkennis in huis, opgedaan gedurende vele jaren, om de kwaliteit van uw houten vloer te garanderen. NijboerVloer combineert het mooie van ‘het oude ambacht’ met de nieuwe technieken en inzichten.

Kies bij uw houten vloer niet voor een willekeurige aanbieder maar maak uw keus op basis van geleverde kwaliteit! Alleen dan komt uw houten parketvloer jaar in jaar uit volledig tot zijn recht.

Betaalbare houten vloeren voor Amersfoort en omgeving

Wij leveren absolute kwaliteit in houten vloeren in en rondom Amersfoort! Omdat we weten hoe weinig het gedegen ambacht van het werkelijk goed leggen, renoveren of onderhouden van houten vloeren beschikbaar is leggen we liever het accent op onze pure vakkennis dan op de prijs van onze houten vloeren.

We zijn ervan overtuigd dat we prijsconcurrerend werken maar op alle andere te overwegen aspecten een unieke kwaliteit houten vloeren leveren in Amersfoort en omgeving.

100% kwaliteit in houten vloeren in Amersfoort en omgeving

Vanaf het kenbaar maken van uw keus tot ver na de montage van uw houten vloer ondersteunt NijboerVloer u met advies en service om naadloos gebruiksgemak van onze houten vloeren te verzekeren.

Bekijkt u onze pagina houten vloeren voor meer informatie of bel ons voor een gesprek over onze mogelijkheden: 055-3012645.

Leave Your Comments